Scroll or use arrow keys to navigate the site

Fitness Fotografering Falkenberg

I fredags förra veckan kring 2 tiden på eftermiddagen blev jag kontaktad av den härliga PT och modellen Robin. “-Allan, jag är i Halmstad vill du fota mig ikväll? Sen åker jag till London igen! “sa han.

När han frågade om jag kunde tänka mig att några bilder då tvekade jag inte. Vi körde igång klockan 19.00. Det blev en spontan fotografering. Jag hann bara packa ner kameran och hämtade upp Robin i Halmstad för att sen köra vidare till fotograferingsplatsen.

Resultatet. “2 av bilderna publicerades på Trend Magazine’s UK Instagram som har mer än 800.000 följare . Helt galet.

 

FOTOGRAFERING FÖR HÄLSA OCH FITNESS

I fitnessbilder jobbar jag mycket med kontrastrik ljussättning, skuggor och ljus för att framhäva muskulaturen hos modellen på bästa sätt. I retuschen kan man även putsa en del för att framhäva det där lilla extra i bilderna om så önskas.

Som fitnessfotograf är jag alltid lyhörd för vad du som kund vill framhäva och jobbar utifrån dina specifika önskemål. Fotografering i gymmiljö eller studio – du bestämmer!

Lycka till

Allan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

 

Let's get in touch

*

*

*


Kontakta mig

Ingen fråga är för liten eller för stor. Hör av dig och diskutera med mig på telefon eller mejl. Eller varför inte över en kopp god kaffe i våran studio.

Address: Mellangårdsvägen 3 31150 Falkenberg
Mobile: (+46) 0700185133
Email: info@unikfoto.se

Copyrighted Image Allan Balkanberg