Scroll or use arrow keys to navigate the site

FOTOKURS 2017

Så, du vill bli fotograf men  vet inte varifrån  du ska börja? Grattis !Att läsa den här länken betyder att du har  redan  gjort det viktigaste steget. Att fotografera är lätt, att fotografera en bild som säger något, är svårare.

Du vill ha den  perfekta bilden, Det är inte bara  att trycka på knappen utan det gäller att lägga ner hela sin själ i bilden, att skapa.

Det är inte helt ovanligt att man köper en systemkamera för att man vill ta bättre bilder. Men efter ett tag inser många att dom fortfarande bara använder kamerans Auto-läge. Många bilder blir bra i det läget, men ibland blir dom inte alls som man tänkt sig. Då kan det vara dags för en fotokurs.
Tanken med den här fotokursen är att du ska lära dig grunderna i hur en systemkamera fungerar. Med den kunskapen kan du sen välja när och om du vill använda automatiska funktioner eller ställa in kameran manuellt. Min ambition med den här fotokursen är att ge dig en grundplattform att stå på, därifrån kan du sen ta dig vidare antingen experimenterande på egen hand med hjälp av fotoböcker/nätet eller genom att delta i andra fortsättnings- och specialkurser inom foto. Känner du att du behöver extra hjälp tväka inte att kontakta mig. Jag ger enskilda privata kurser för dig som vill bli fotograf  eller helt enkelt du vill använda din kameran på rätt sätt. Det finns en dröm hos väldigt många människor om att bli fotograf men det är väldigt många som inte vet hur man ska gå till väga.

Det första och förmodligen bästa tipset är att specialisera sig inom en viss kategori inom fotografi.

Man måste välja ifall man vill bli bröllopsfotograf, ta reklambilder eller familjeporträtt. Det är dock viktigt att veta att det är viktigt att fota rätt saker och många väljer att fotografera naturen, blommor, djur och liknande men det är väldigt få företag som vill köpa sådana bilder. Ifall man gillar att fota sådana saker ska man satsa på att bli naturfotograf men man bör då veta att potentialen att kunna leva på detta är betydligt mindre än om man väljer att ta reklambilder och liknande. Tappa aldrig intresse och våga misslyckas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

 

Let's get in touch

*

*

*


Kontakta mig

Ingen fråga är för liten eller för stor. Hör av dig och diskutera med mig på telefon eller mejl. Eller varför inte över en kopp god kaffe i våran studio.

Address: Mellangårdsvägen 3 31150 Falkenberg
Mobile: (+46) 0700185133
Email: info@unikfoto.se

Copyrighted Image Allan Balkanberg