Scroll or use arrow keys to navigate the site

Gravidfotografering Halmstad

En underbart gravidfotografering i Galgberget Halmstad. Denna fotograferingen kommer ligga mig varmt om hjärtat under vinterhalvårets rusk och kyla. Inte bara för de fina bilderna som vi fick till utan även för att det var ett trevligt möte med den härliga familjen som snart blir fyra

Gravidfotografering Halmstad Falkenberg

Gravidfotografering Halmstad Falkenberg

För att fånga höst känslan hittade jag ett utmärkt ställe i Galgberget Halmstad. Trots kylan kunde vi på ett lekfullt och enkelt sätt fånga kärleksfulla bilder..

 Gravidfotografering Halmstad Falkenberg Gravidfotografering Halmstad FalkenbergGravidfotografering Halmstad Falkenberg Gravidfotografering Halmstad Falkenberg Gravidfotografering Halmstad Falkenberg Gravidfotografering Halmstad

Jag älskar att fotografera utomhus under hösten och vintern när solen är framme. Är du gravid så kommer jag ha ett fantastiskt erbjudande till dig under hela 2017  där du kommer att få en GRATIS nyföddfotografering om du bokar en gravidfotografering. Det enda som tillkommer är kostnaden på de bilder du vill köpa. Väldigt bra, eller hur?!

Regards

Allan Balkanberg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

 

Let's get in touch

*

*

*


Kontakta mig

Ingen fråga är för liten eller för stor. Hör av dig och diskutera med mig på telefon eller mejl. Eller varför inte över en kopp god kaffe i våran studio.

Address: Mellangårdsvägen 3 31150 Falkenberg
Mobile: (+46) 0700185133
Email: info@unikfoto.se

Copyrighted Image Allan Balkanberg