Scroll or use arrow keys to navigate the site

Gravidfotografering Falkenberg Halmstad

Gravidfotografering Falkenberg.

Jag tycker verkligen det är så roligt med gravidfotograferingar.
När resultatet blir kärleksfullt och man kan se i ögonen den nyfikenheten ​man har på det
​lilla miraklet som ligger i magen. Då älskar jag det allra mest!.

Min Prislista Hittar du här

De 9 månader en kvinna är gravid är en fantastisk period i livet! Inne i magen växer och utvecklas ett litet barn – er baby! Jag ser varje graviditet som ett mirakel och något att minnas för resten av livet. Genom att ta vackra gravidporträtt hjälper jag er att bevara och minnas det vackra i graviditeten och ni får fina bilder att visa er baby när han eller hon växer upp. Många gravida vill skapa vackra bilder i hemlighet för att sedan överraska sin man med ett fint album eller fotobok med de bästa bilderna från gravidsessionen.

Gravidfotografering Falkenberg
​Jag väljer alltid platser med bra ljus där vi kan få de allra vackraste bilderna.
Jag fångar er så som ni är och ger er ett minne för livet! 

Gravidfotograferingen kan hållas i studio eller utomhus vid behagligt väder och i mån av tid. Sessionen varar i ca en timme. Jag tar bilder med olika utsnitt, hel- och/eller halvkropp varvat med närbilder på magen. Till studion har jag alltid med mig lite olika sidenband och tyger. Du som mamma får gärna ta med dig personliga saker att ha med i bilden, t ex ett gravidsmycke, en nalle, små babyskor eller något annat som symboliserar just dig och din familj. I övrigt lyssnar jag på era önskemål och vad ni vill ha för typ av bilder.

Om ni vill ha kärleksfulla bilder på er båda som blivande föräldrar så ställer jag med glädje upp som er fotograf. Vi diskuterar igenom era önskemål och bestämmer vilken plats som passar bäst att fota på för just er. Studio, utomhus eller hemma hos er. Kolla min Portfolio här

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

 

Let's get in touch

*

*

*


Kontakta mig

Ingen fråga är för liten eller för stor. Hör av dig och diskutera med mig på telefon eller mejl. Eller varför inte över en kopp god kaffe i våran studio.

Address: Mellangårdsvägen 3 31150 Falkenberg
Mobile: (+46) 0700185133
Email: info@unikfoto.se

Copyrighted Image Allan Balkanberg